VALENTINOVO 2023: 15% DODATNOG POPUSTA! KORISTI KOD: LOVE15

Lavinski primopredajnik Pieps micro BT sensor

Nije na zalihi
SKU
ZZ364--------
Pieps Micro BT SenSor je najintuitivniji lavinski primopredajnik na tržištu, koji omogućuje automatsko prebacivanje između načina emitiranja i načina pretraživanja. S dometom od 50 metara i funkcijom označavanja unesrećenih u masovnom zatrpavanju, ovaj je primopredajnik prikladan za prosječno iskusne korisnike.
Cijena 348,36 €

Pieps Micro BT SenSor je najintuitivniji lavinski primopredajnik na tržištu, koji omogućuje automatsko prebacivanje između načina emitiranja i načina pretraživanja. S većim zaslonom za lakše čitanje podataka, ovaj primopredajnik također ima vibracijsko upozorenje kada se primi prvi signal, kojeg detektira kružnim dometom i prijemom sa svih strana za visoku razinu točnosti pretraživanja. S dometom od 50 metara i funkcijom označavanja unesrećenih u masovnom zatrpavanju, ovaj je primopredajnik prikladan za prosječno iskusne korisnike.

Prvi primopredajnik sa senzorskom tehnologijom koja omogućuje prebacivanje s emitiranja na traženje, dok se korisnik već fokusira na spašavanje i potragu za žrtvama..

Lavinski primopredajnik Pieps micro BT senzor

 • Maksimalni domet prijema: PIEPS sustav s 3 antene
 • Pieps zaštita od smetnji: Auto-Antenna-Switch zaštita u načinu prijenosa: Ako na odašiljačku antenu utječu vanjske smetnje, druga antena će preuzeti funkciju odašiljanja. Provjera signala - zaštita u načinu pretraživanja: Prikazuje se samo provjereni signal od 457 kHz
 • PIEPS MICRO BT RACE može se privremeno deaktivirati pomoću pametnog iPROBE. Prijemnik automatski prima sljedeći najjači signal
 • Automatsko traženje-emitiranje: ova funkcija se automatski prebacuje iz načina pretraživanja u način emitiranja ako se odašiljač ne pomiče određeno vrijeme (u slučaju zatrpavanja)
 • Provjeravanje grupe: regulira aktivnosti i parametre prijenosa partnerovog uređaja. PIEPS preporučuje da prije svake ture obavite grupnu provjeru

Tehničke specifikacije:

 • Maksimalni domet: 50m
 • Širina pojasa za pretraživanje: 50m
 • Dimenzije (DxŠxV): 106 x 74 x 20 mm
 • Težina (uključujući baterije): 150g
 • Životni vijek baterije (min. H): 200
 • Frekvencija prijenosa (prema EN300718): 457 kHz
 • Raspon temperature: -20°C do +45°C

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Često postavljanja pitanja

Kako vam možemo pomoći? Osnovne informacije o narudžbama, plaćanju, povratu i isporuci nalaze se u nastavku. Više u Uvjetima poslovanja ovdje.

Za sva pitanja možete se obratiti na [email protected]

Kodovi za popust i Poklon kartice

Kod za popust ili kod iz poklon bona unesite u okvir za kod, kada stavite proizvode u košaricu. Prije nego što dovršite kupnju, provjerite jeste li potvrdili kod i je li vam se priznao popust predviđen kodom. Kodovi se ne zbrajaju. Više.

Narudžba

Narudžbu izvršite registracijom na web stranici ili preko telefona. Slijedite redoslijed narudžbe prijavom na Moj račun. Više.

Plaćanje se može izvršiti platnom karticom, putem Paypala, prilikom isporuke ili bankovnim prijenosom na bankovni račun tvrtke. Internetska plaćanja su sigurna. Više.

Slanje i Dostava

Narudžba se obično šalje isti radni dan kada predate narudžbu. Proizvodi koji nisu odmah dostupni šalju se u roku od nekoliko radnih dana. Dostava narudžbi za područje Hrvatske u iznosu preko 400 kn je besplatna. Dostava za manje vrijednosti narudžbi naplaćuje se u iznosu od oko 37 kn ili prema cjeniku usluga dostave. Više.

Povrat

Kupljeni proizvod možete vratiti ili zamijeniti u roku od 30 dana od datuma odstupanja ugovora o kupnji. Povrat uplate se vrši čim primimo vraćeni proizvod. Više.

Niste pronašli odgovor koji ste tražili? Trebate pomoć u odabiru proizvoda? Razgovarajte s našim stručnjakom. Pišite nam na [email protected] ili nas nazovite na +385 99 784 5580 i rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!

Pronašli smo druge proizvode koji bi vam se mogli svidjeti!

Više informacija
SKUZZ364--------
BrendPieps
Težina (kg)0.200000

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Pronašli smo druge proizvode koji bi vam se mogli svidjeti!

© 2023 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana