Odaberi najbolju prostirku za jogu. Pretplati se na naše e-novosti i primi dodatnih 5% popusta.

Piti Divlji zraka Stripe Hat

Nije na zalihi
SKU
1D003
DWA - Pijte Wild Air pruga Hat 100% ručno kapicu i to u Sloveniji. Ispod vještim prstima alpinisti slackerja, akrojogista „istraživač beskorisno svijet” Jan-a-Valentinčič se lijepe i tople kape.
DWA - Pijte Wild Air pruga Hat 100% ručno kapicu i to u Sloveniji. Ispod vještim prstima alpinisti slackerja, akrojogista, & ldquo; istraživač beskorisnih svijeta & rdquo;, Jan-a-Valentinčič se lijepe i tople kape.

Više informacija o proizvodu:

      
  • Materijal: 50% vuna, 35% akril, 15% vuna, alpaca
  •   
  • Jedinstvena drvena logo na poklopcu
  •   
  • ručni rad (hand made)
  •   
  • Izrađen u Sloveniji (proizvedeno u Slovenija)

kupovina DWA kape podržava lokalno i lokalne & ldquo; Craft & rdquo;.
Na zahtjev Jan nakvačka doživjeli bilo kakve kape i pojaseve. Takva ručne izrade i jedinstven proizvod je veliki dar za sve prigode. Ako imate grupu, a željeli & ldquo; kluba & rdquo; komad za sve članove. - idealna prilika (uključujući i vaš logo može biti protkan ili na drugi način vkomponira na kapu)

priča DWA - Piti Wild Air:
  Misle drugačije, udahnuti život, divlja, kao što uzdisati i to se dijeli između ljudi.
  Također sam želio podijeliti, posebno stvari koje radite sami. Kape piće Divlji Zrak je zarobljen dio mog vremena, energije i atmosfere iz moje divlje avanture. Prema njima, najviše off u planinama, čiste prirode, gdje se opustiti i reenergize. Nakon penjanja, trčanje ili uhvatiti ravnotežu na tankoj vrpci u ruksak uzimaju kukičanih kuka i lopta vune.
  Kukičanje moj sljedeći release je također sastavni dio obuke za rame, zapešće, i prstima, pa čak i najmanji skupljanje zgrabite kao SALCO. Osim toga, poboljšava koncentraciju i fokus, tako da mi nikad ne kasni ples.
  Neka moj topli fuzzy vunene kape monitor na svoje lude avanture u lov za čisti užitak.
Jan Valentinčič