Knjiga bajki 'Gorski vrt, za vse odprt' na slovenskom jeziku

Proizvođač: Sidarta

SKU: ZA122--------
Autorica Polonca Kovač sa svojom knjigom bajki Gorski vrt, za vse odprt oduševljava djecu i starije. Kroz sva četiri godišnja doba vodi nas u planinski svijet i sa lijepom riječju, šaljivim pričama, igrom biljaka, životinja i bajkovitih stvorenja predstavlja nam više od 30 planinskih biljaka i neke životinje. Pročitaj više>>

Raspoloživost: Na skladištu

176,86 kn
  • Besplatna dostava proizvoda iznad 400 kn
  • Više od 6.000 zadovoljnih klijenata
  • 98% proizvoda na skladištu
  • 90% narudžbi do 14 sati isporučujemo isti dan

Detalji

Autorica Polonca Kovač sa svojom knjigom bajki Gorski vrt, za vse odprt oduševljava djecu i starije. Kroz sva četiri godišnja doba vodi nas u planinski svijet i sa lijepom riječju, šaljivim pričama, igrom biljaka, životinja i bajkovitih stvorenja predstavlja nam više od 30 planinskih biljaka i neke životinje.

Na kraju svake priče predstavljene su neke od biljaka sadržane u pričama. Opis planinskog cvijeća popraćen je sjajnim ilustracijama Vlada Ravnika.

Bajke je bogato ilustririrala Jelka Godec Schmidt.

Knjigu je uredila Irena Cerar (urednica dječjeg časopisa National Geographic Junior te Sidartina autorica obiteljskih vodiča).

Kod pisanja knjige je sudjelovala i dr. Nada Praprotnik, sa svojim širokim poznavanjem alpske flore.

Tako je knjiga Gorski vrt, za vse odprt plod suradnje vrhunskih umjetnika. Vodi nas u svijet mašte, u planinski vrt, a istodobno je i svojevrsni dječji botanički priručnik.

Sigurno ćete s ovom knjigom češće ulaziti u planinski svijet!

Sidartina ''obiteljska knjiga" Gorski vrt, za vse odprt je odličan poklon!

  • Veličina: 15,5 x 24 cm
  • Tvrdi uvez
  • 80 stranica