LJETNA RASPRODAJA do -50%

Bohinjske gore (Tine Mihelič)

Na zalihi
SKU
ZA106--------
U vodiču je autor predstavio 50 odabranih tura; od zanimljivih laganih šetnji, višednevnih tura bohinjskim planinama do uspona na Triglav. Vodič Bohinjske gore jedan je od najcjelovitijih vodiča bohinjskog planinskog područja. Sadrži i ilustrativne skice koje pokazuju tijek uspona i silaska. Bogato je opremljen fotografijama.
Cijena 197,24 kn

U vodiču je autor predstavio 50 odabranih tura; od zanimljivih laganih šetnji, višednevnih tura bohinjskim planinama do uspona na Triglav. Autor Tina Mihelič legendarni je spisatelj planinske književnosti i jedan od najboljih poznavatelja bohinjskih planina.

Vodič Bohinjske gore jedan je od najtemeljitijih vodiča bohinjskog planinskog područja. Sadrži i ilustrativne skice koje pokazuju tijek uspona i silaska. Bogato je opremljen fotografijama.

Obnovljeno i dopunjeno izdanje u kojem je dodano niz zanimljivosti vezanih uz planinarsku povijest i bohinjske planine. Svi se opisi provjeravaju i ažuriraju, a srž vodiča ostaje Tinetovo.

Autorovo znanje o tim mjestima nudi čitatelju dublji pogled na ovo prekrasno planinsko područje.

  • Jezik: slovenski
  • Godina izdavanja: 2020.
  • Broj stranica: 192
  • Dimenzije proizvoda: 130 x 210 x 15 mm
  • Uvez: polutvrdi
  • Nakladnik: Sidarta D.o.o.
  • Autor: Tine Mihelič

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

Često postavljanja pitanja

Kako vam možemo pomoći? Osnovne informacije o narudžbama, plaćanju, povratu i isporuci nalaze se u nastavku. Više u Uvjetima poslovanja ovdje.

Za sva pitanja možete se obratiti na [email protected]

Kodovi za popust i Poklon kartice

Kod za popust ili kod iz poklon bona unesite u okvir za kod, kada stavite proizvode u košaricu. Prije nego što dovršite kupnju, provjerite jeste li potvrdili kod i je li vam se priznao popust predviđen kodom. Kodovi se ne zbrajaju. Više.

Narudžba

Narudžbu izvršite registracijom na web stranici ili preko telefona. Slijedite redoslijed narudžbe prijavom na Moj račun. Više.

Plaćanje se može izvršiti platnom karticom, putem Paypala, prilikom isporuke ili bankovnim prijenosom na bankovni račun tvrtke. Internetska plaćanja su sigurna. Više.

Slanje i Dostava

Narudžba se obično šalje isti radni dan kada predate narudžbu. Proizvodi koji nisu odmah dostupni šalju se u roku od nekoliko radnih dana. Dostava narudžbi za područje Hrvatske u iznosu preko 400 kn je besplatna. Dostava za manje vrijednosti narudžbi naplaćuje se u iznosu od oko 37 kn ili prema cjeniku usluga dostave. Više.

Povrat

Kupljeni proizvod možete vratiti ili zamijeniti u roku od 30 dana od datuma odstupanja ugovora o kupnji. Povrat uplate se vrši čim primimo vraćeni proizvod. Više.

Niste pronašli odgovor koji ste tražili? Trebate pomoć u odabiru proizvoda? Razgovarajte s našim stručnjakom. Pišite nam na [email protected] ili nas nazovite na +385 99 784 5580 i rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!

Ocjene i recenzije

Ocijeni proizvod. Budi prvi!

© 2021 JogaLine & Samana | Sva prava pridržana